Vad har vi gjort?

I lördags åkte vi till Upplands Väsby, på kursen. Det gick sådär, Ivy skällde verkligen, verkligen jättemycket på de andra deltagarnas hundar vilket var jättejobbigt! Men förutom det gick det ganska bra. Vi körde inkallningsövningar, koppelövningar, och från början en metod på när hundar skäller på hundar. Den övningen gjorde vi för Ivys skull för att hon skällde som en galning.
Efter åkte vi till pappas gamla arbetskamrat, där vi grillade. Ivy fick även leka med deras hund Ringo, som var lite väl jobbig när han hela tiden sprang efter henne och ville lukta på Ivys rumpa, hihi!
 
söndagen, åkte vi inte till kyrkan. Vi skulle ha visning på huset, men vi gick till mammas kompis medans. Ivy följde med!
 
Igår, hade vi hur kul som helst! Vi åkte till grönan med klassen. Vi åkte Eclipse, Insane, alla möjliga karuseller, vi hade det AWESOME! 
 
Idag har vi inte tränat någonting, utan bara varit hemma. Fick gå en längre prommis då en man skulle kolla på vårt hus. Och Ivy har ju också blivit 27 veckor idag!
Super gammal bild, tagen av Tais.

Liborius skrev:

jobbigt att hon skällde så mycket :(

Svar: Jaa, men det blir bättre och bättre! :)
lalittak.blogg.se

Skriven: 2013-06-04 / 20:04:43
Hemsida: http://liborius.se
Sanna Svedin skrev:

Ja min dag har varit bra, hur har din varit?:)

Svar: Jättebra!
lalittak.blogg.se

Skriven: 2013-06-05 / 21:09:24
Hemsida: http://sannasvedin.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0