En dag i Vaxholm

Igår så åkte vi till Vaxholm i det soliga, men lite kalla vädret. Ivy följde med men det gick inte så värst bra. Hon drog i kopplet och en gång så råkade jag tappa kopplet för att hon fick syn på en hund. Som tur var sprang hon bara några meter, men det var ändå inte så kul... Vi behöver verkligen gå kurs! Jag vet inte vad vi ska ta oss till när hon skäller som en galning! Vi träffade iallafall på några hundar som vi hälsade på, och efter ett tag så började hon skälla lite mindre. Men det gällde att, så fort hon fick se en hund, stoppa henne med godis innan hon började skälla. Den ända saken som är bra, är att hon viftar på svansen, vilket betyder att hon inte är arg eller så.
Lite senare, åkte vi till en plats för att fiska lite, men ingen napp nä... Istället körde vi lite valpagility med några plankor och grenar som Victoria hittade, men vi fick ha henne kopplad.
Tillslut, åkte vi in till Rusta för att köpa en agilitytunnel. Igår prövade vi att träna lite smått och det funkade jättebra!
 

Idag händer nog inget utanför ramarna. Kanske lite agility och så... 

Guldnougaten skrev:

Glöm inte skriva frågor till min frågestund! ;) Hihi

Skriven: 2013-05-02 / 17:58:40
Hemsida: http://guldnougaten.blogg.se
MADDISENJ.SE skrev:

Önskar dig en härlig fredag :D

Skriven: 2013-05-03 / 10:42:54
Hemsida: http://maddisenj.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0