Sveriges nationaldag!

Igår åkte vi på den efterlängtade sheltieträffen hos Ivys uppfödare. Det tog en bit dit, men det var kul! Hon skällde pyttelite från början, men när hon fick träffa en hund slutade hon direkt. Vi släppte lös henne med de andra hundarna, men det verkade som om hon var lite rädd. Hon var inte så lekfull med hundarna, men lite senare så började hon komma fram och nosa lite. Vi fick även träffa Ivys syskon, som var jättesöta! Sedan anordnades en "utställning" för barn med hund, vi kom 3:a och pris delades ut till alla. Ivy var jätteduktig i ringen men när jag ställde upp henne så satte hon sig, så jag tror att det var det som gjorde att vi kom 3:a av 5 deltagare. 
Det var agility, lottdragning och massor av skojiga saker. Vi vann en liten fin kopp med en sheltie som motiv! 
 
När vi kommit hem, så åkte vi till sjön för att grilla med vänner! Aziza passade en hanhund, som också följde med. Gissa vilken ras? En sobel sheltie, haha! Han var rätt så jobbig, tyckte Ivy. Eftersom han ville nosa och lukta under svansen hela tiden... Men söt var han, en pälsboll var han allt också! Jag och Victoria, prövade lite utställning med båda hundar, och det var jätteskoj!
 
Efter en grilldag, åkte vi hem och gjorde inte så jättemycket. Gästerna åkte hem och jag tror att jag la mig för att sova vid kl halv 12. Ivy fick mycket miljöträning och det var nyttig för henne att vara med andra hundar!
 
Förresten, i onsdags fick vi ju hem ett jättefint valpkoppel från Speedieshop.se! Halsbandet sitter ihop, tillsammans med kopplet, så det passar jättebra till träning och är kanonlätt att ta av och ta på!
Sen hämtade vi ut en gratis dogbag, från Arken Zoo. Man fick massor av rabatter, man fick godis, tidningar och mycket mer!
Priserna ↑
Kopplet 

Klara skrev:

Allt bra? Tänkte bara säga att jag har börjat blogga igen!

Skriven: 2013-06-08 / 18:08:02
Hemsida: http://klarafina.devote.se
Elin och Billy skrev:

Vad kul med träff hos uppfödaren =)

Svar: Jaa, jättekul! :)
lalittak.blogg.se

Skriven: 2013-06-09 / 14:28:53
Hemsida: http://aktivaussie.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0